NJEGA VOLI CELA SRBIJA, A ON OVU ŽENU: Evo ko je DAMA koja je uspela da OSVOJI Markovo srce, prava je LEPOTICA
Glumac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

NJEGA VOLI CELA SRBIJA, A ON OVU ŽENU: Evo ko je DAMA koja je uspela da OSVOJI Markovo srce, prava je LEPOTICA

Iako glumac ne govori u medijima o privatnom životu njihove zajedničke fotografije svedoče da je u pitanju velika i iskrena ljubav

Objavljeno:

Glumac Marko Vasiljević odigrao je brojne uloge u domaćim serijama i filmovima, ali se čini da ga je publici najbolje predstavila uloga Marka, istoimenog momka u seriji "Tajna vinove loze".

On se maksimalno posvetio glumi, a to je naročito vidljivo u poslednjih nekoliko godina. Glumac ne voli mnogo da polemiše u medijima o svom privatnom životu, a nedavno smo otkrili kako mu izgleda majka, njegov stub oslonac i žena koja mu je bila tokom života najveća podrška.

Ipak, ono što je mnoge zanimalo jeste i činjenica da li je glumac u vezi, ima li devojku i na iznanađenje i tugu mnogih devojaka koje pomno prate njegov lik i delo, odgovor je pozitivan.

Marko je u vezi sa lepom Tamarom Trifunović oko tri godine. Budući da on gotovo da i ne koristi društvene mreže bilo je teško uću u trag detaljima iz njegovog života.

Ipak, zahvaljujući Tamarinom Instagram profilu moglo se jasno videti da njih dvoje uživaju u ljubavi i da su veoma srećni jedno pored drugog.

Tamara je devojka koja ima 22 godine, voli modu i ima otvoren nalog na društvenim mrežama, na osnovu kojeg može da se zaključi da je pasionirani ljubitelj mode i da je upravo to ono čime se ona bavi.

Marko i Tamara vole da putuju, o čemu svedoče i brojne fotografije sa tih putovanja, a ona se ne libi da poneku i sa svojim izabranikom okači na Instagram.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.